Arable

Akkerbouw

Hogere productiviteit en meer efficiëntie voor de akkerbouw.

Massey Ferguson-producten, van krachtige tractoren tot maaidorsers die garant staan voor productie en kwaliteit, zijn voorzien van de nieuwste technieken om akkerbouwers de maximale opbrengst te laten behalen uit hun gewassen; zo bewaken en regelen zij de werklasten en maken zij optimaal gebruik van opbrengstgegevens.

MAAIDORSERS

Haal het meeste uit elke oogst met de innovatieve en zeer efficiënte oogsttechnologie van Massey Ferguson.

Pioniers op het gebied van maaidorsertechnologie, van het PowerFlow-maaibord tot de nieuwste precisielandbouwmachines, het assortiment van Massey Ferguson omvat modellen van 185-647 pk.

Er zijn conventionele stroschudders en hybride scheidingssystemen verkrijgbaar voor alle gewassen en omstandigheden.

BALENPERSEN

Oplossingen voor het persen van alle gewassen en voor alle toepassingen, van veehouderijen tot energieopwekking.

De conventionele en grootpakpersen van Massey Ferguson zijn ontwikkeld voor een lange levensduur en om een maximale hoeveelheid gewasmateriaal in elke baal te persen voor eenvoudiger transport, opslag en gebruik.

Met de nieuwste technieken zijn gebruikers in staat de oogstgegevens eenvoudig te bewaken en registreren om zo de bedrijfsvoering waar nodig aan te kunnen passen.

Hooibouw

Met de toevoeging van deze indrukwekkende reeks MF hooibouwmachines aan het huidige programma van tractoren, oogstmachines, en verreikers, is Massey Ferguson trots om nu een full-line programma aan machines te bieden inclusief zeer efficiënte maaiers, schudders, en harken van hoge kwaliteit.

VERREIKERS EN VOORLADERS

De voorladers van Massey Ferguson zijn geheel geïntegreerd in de tractor voor een maximale toepasbaarheid, terwijl de MF 9000-verreikers professionele laadoplossingen bieden waarbij bestuurderscomfort, prestaties en productiviteit in het middelpunt staan.