Belangrijke gegevens

Key Facts

PRODUCTIE: TRACTOREN

Welkom in onze fabriek in Beauvais, het modernste centrum voor tractorproductie in Frankrijk. Er zijn hier meer dan 900.000 tractoren gebouwd, bijna 85% van de productie wordt geëxporteerd naar meer dan 140 verschillende landen wereldwijd.

Adres:
AGCO SA
Z.A. Nr: 41 Avenue Blaise Pascal
BP 60307
60026 Beauvais
Frankrijk

Tel: + 33 3 44 11 33 33

De fabrieksrondleidingen

Klik op het gebouw dat u wilt bezoeken

Tractorassemblagelijnen

Met een maximale capaciteit van 100 tractoren per dag, worden alle tractoren van 85 tot 400 pk geassembleerd op dezelfde assemblagelijn en conform de bestelling van de eindklant.

Sinds de opening van de fabriek in 1960 worden hier jaarlijks gemiddeld ruim 17.000 trekkers geproduceerd. Elke 5 minuten verlaat een tractor de fabriek in Beauvais en 80% van de productie wordt over de gehele wereld geëxporteerd. Onze teams werken er continu aan dat de hoogste kwaliteit van onze producten gegarandeerd blijft. In elke stap van de fabricage- en testprocessen wordt elke tractor door de operators getest en gecertificeerd.

Tractor assembly linesTractor assembly lines

Technologisch centrum

Elke bezoeker van MF in Beauvais begint zijn(haar) rondleiding in het technologisch centrum. Hier staan displays met de eerste tractor die was uitgerust met de beroemde hydraulische 3-puntshef, tot de nieuwste tractor die is voorzien van de laatste technieken. Ook worden hier de nieuwste MG geleidings- en telemetrieproducten tentoongesteld.

Het centrum bevat eveneens een ultramodern auditorium waarin video's kunnen worden geprojecteerd en presentaties kunnen worden gehouden. In de « Triple Triangle » shop kunnen bezoekers MF-merchandise aanschaffen, zoals speelgoed, schaalmodellen en kleding.

 

Technology CentreTechnology Centre

Ontwikkelingsafdeling

In MF's ontwikkelingscentrum in Beauvais werken meer dan 300 hooggekwalificeerde medewerkers. De gecombineerde talenten, vaardigheden en kennis van deze ontwikkelaars is samengesmeed tot een toegewijd team, dat volledig is gericht op de compromisloze designwaarden van MF. Met hun vindingrijkheid zetten zij MF's trotse traditie van innovatie voort in het ontwerp van nieuwe tractoren.

De ontwerpers van Massey Ferguson verleggen voortdurend de grenzen van het mogelijke, met bekroonde ontwerpen.

Factory 1

Transmissieproductie

Met een productie van tot wel 130 transmissies per dag, worden alle Dyna-4- en Dyna-6-transmissies ontworpen, gefabriceerd en geassembleerd in Beauvais. De Dyna-4- en Dyna-6-transmissies worden gemonteerd op MF-tractoren van 85 pk tot 280 pk, dat zijn de MF 5600-, MF 6600- en de MF 7600-serie. Alle hoofdtandwielen en assen worden hier geproduceerd met behulp van ongeveer 180 machines. Tot de belangrijkste bewerkingen behoren draaien, warmtebehandeling en slijpen.

17.000 ton aan transmissiehuizen worden hier bewerkt en twee assemblagelijnen zijn speciaal ingericht voor achterassen en versnellingsbakken.

Operators en controleurs controleren voor elke bewerkingsstap nauwkeurig de conformiteit aan de productie-eisen.

factory 1Factory 1Factory 1 Factory 1

Cabine-assemblagelijnen

Geopend voor de 56e verjaardag van het merk Massey Ferguson, op 19 november 2013, staat de locatie Beauvais 2 voor het grootste investeringsproject van AGCO MF in Beauvais in de afgelopen jaren. Deze nieuwe installatie zet de toon op het gebied van productie, logistiek, werkstations en kwaliteit.

De lijn is speciaal ingericht voor de assemblage van cabines voor de tractoren die op de hoofdlocatie worden gebouwd. 150 Medewerkers zijn hier belast met de assemblage conform de hoge kwaliteitsstandaards van Massey Ferguson.

Met een maximale capaciteit van 100 cabines per dag, zijn de MF-cabines verkrijgbaar in drie specificatieniveaus: Essential, Efficient en Exclusive. Zo kunnen de tractoren op maat worden afgestemd op de individuele eisen en budgetten van de klant.

Op deze locatie bevindt zich tevens het internationale trainingscentrum voor de verkoopteams van Massey Ferguson.

Cab assembly linesCab Assembly LinesCab assembly lines Cab assembly lines

Beauvais Experience Factory Tours

Toekomstplanning

De fabriek van Massey Ferguson in Beauvais is er volledig op gericht om aan de constant toenemende vraag van agrarische bedrijven wereldwijd te voldoen. Het is de grootste productiefaciliteit voor trekkers van AGCO in Europa en de grootste van zijn soort in Frankrijk.

Dit MF Center of Excellence ligt ten noorden van Parijs en bestaat nu uit twee locaties met een oppervlakte van ruim 30 hectare. Beide fabrieken hebben geprofiteerd van grote investeringen in productieproces, gereedschappen, ontwerp en efficiëntie. Het personeel en de expertise zijn eveneens gegroeid, zodat er nu jaarlijks tot 20.000 trekkers worden geproduceerd.

Marion Jame - Visitor Experience Manager

Brochures

Dealer zoeken

Wilt u meer weten over dit product? Zoek uw dichtstbijzijnde dealer en neem nog vandaag contact op.

U kunt ook gebruik maken van onze Dealer locator om op dealernaam te zoeken.