PRODUCTIE: MAAIDORSERS

De geschiedenis van de fabriek in Breganze in de productie van landbouwmachines en -uitrusting begon in 1873. Vanaf het begin was de focus geheel gericht op klanttevredenheid, onderzoek, innovatie en kwaliteit.

Met een dergelijke ervaring en reputatie was het niet verwonderlijk dat de fabriek al in 2004 de aandacht trok van AGCO Corporation en in 2011 was het dan eindelijk zo ver: de overname was een feit. Vanaf die tijd heeft AGCO zijn totale productie van maaidorsers naar Breganze verplaatst en de fabriek is uitgegroeid tot een strategische locatie voor AGCO’s European Harvesting Operations.

De waarde van de diepgaande kennis in engineering en productie, organisatorische expertise en de technologische cultuur van de fabriek in Breganze zette AGCO ertoe aan om de fabriek te ontwikkelen tot een integraal onderdeel van zijn algehele strategie voor levering van totaaloplossingen voor mechanisering van de landbouw.

Kwaliteitsaccreditatie: REG. N. 192-A UNI EN ISO 9001:2008

Adres:
AGCO S.p.A.
Via F. Laverda 15/17 - C.P. n. 44
36042 Breganze (VI) Italië
Tel: +39 (0) 445 385311
E-mail: infobreganze@agcocorp.com

Belangrijke gegevens Breganze

Breganze-KeyFacts-1-NL

Plattegrond Breganze

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

In het bedrijf wordt het AGCO Production System gebruikt volgens de lean manufacturing-theorie.

Het basisconcept van lean production is een constant streven naar het verwijderen van alle aspecten van het productieproces die geen enkele toegevoegde waarde hebben vanuit het perspectief van de klant, om meer efficiëntie, effectiviteit en winst mogelijk te maken.


Een bericht van de Vice President en General Manager


Francesco Quaranta,
Vice President en General Manager Global Harvesting - AGCO CEO SpA


"Het is belangrijk dat onze klanten en bezoekers de mogelijkheid wordt geboden een exclusieve bezoekerservaring te ondergaan, door ze te begeleiden en ze uit eerste hand te laten ervaren welke aandacht en kwaliteitszorg wij besteden aan alles – tot op de kleinste details; van de productie van de zwaarste maaidorsers tot de manier waarop wij onze gasten verwelkomen. Met dit prominente nieuwe gebouw, de AgriDome, is dat nu mogelijk"

Bezoekersformulier