Nieuws

Compleet nieuwe range Massey Ferguson FL-voorladers

Ontwikkeld en gebouwd door de voorlader wereldmarktleider in nauwe samenwerking met Massey Ferguson, hierdoor kunnen de nieuwe MF FL voorladers de meest veeleisende taken aan.

Deze zijn nu ook leverbaar met een automatisch weegsysteem met toegewezen terminal in de cabine.

Met deze nieuwe laders zet Massey Ferguson een nieuwe standaard voor zicht, kracht en controle. Een compleet nieuw ontwikkelde laderboom zorgt voor hogere prestaties, duurzaamheid en zicht. Elk nieuw model levert een hoger hefvermogen dan zijn directe voorganger, maar bereikt ook grotere hoogtes en heeft grotere kiphoeken. De serie bestaat uit 20 modellen en biedt daarmee een enorme keuze om perfect op elke Massey Ferguson trekker te passen en aan de klanteisen te voldoen. Ook de nieuwe benaming is logisch: MF FL 4220 – Front Lader (FL) 4,2 meter hefhoogte, hefkracht 2,0 ton.

Samen met de Massey Ferguson tractoren zijn de nieuwe laders een onverslaanbare combinatie. Mede door de enorme prestaties van de nieuwe laders, maar ook door de vele comfortabele functies die de trekkers herbergen, denk aan verschillende joysticks, uitgebreide transmissiemogelijkheden en een enorm hydraulisch vermogen.

Kenmerken MF FL voorladers:

  • MF FL voorladers zijn de perfecte partner voor Massey Ferguson tractoren, welke beschikken over veel mogelijkheden zoals een uitgebreide bediening en een perfect zicht.
  • Massey Fergusons paradepaardje, de multifunctionele joystick biedt een ongeëvenaard comfort in het bedienen van de lader én de trekker.
  • Nieuwe lader terminal in de cabine voorziet in de behoefte om het weegsysteem weer te geven, maar biedt ook een positiecontrole en geeft data over de laadcyclus.
  • Drie nieuwe modellen worden toegevoegd aan de modellenrange, wat het totaal op 20 modellen brengt – perfect afgestemd op de Massey Ferguson tractoren van 75 tot meer dan 300 pk.
  • Alle MF FL voorladers leveren een hoger hefvermogen, hogere hefhoogtes en grotere kiphoeken voor de werktuigen.
  • Het nieuwe gebogen laderboom design verbeterd de kracht, duurzaamheid en het zicht.
  • Het nieuwe hydraulische systeem verbeterd de efficiëntie, de veiligheid en het comfort, maar ook het zicht door de nog beter weggewerkte leidingen.
  • Snel aan en afkoppelen van de werktuigen maar ook de lader zelf met geoptimaliseerde maar bekende koppelsystemen.