Mixed

Gemengde bedrijven

Gewassen voor de veeteelt en akkerbouw, Massey Ferguson pakt het aan

Veelzijdige, efficiënte tractoren die even kundig omgaan met de ploeg, de maaier of de voermengwagen; MF maakt licht werk van het zaaien, oogsten en verwerken van de gewassen.

Tractoren

Het meest complete tractorprogramma voor alle bedrijven.

Massey Ferguson-tractoren staan voor prestaties, comfort en compromisloze kwaliteit.

Efficiënte, betrouwbare motoren, waarin de nieuwste technologieën worden toegepast, werken samen met geavanceerde maar gebruiksvriendelijke transmissies om de wensen van de moderne landbouwer waar te maken. Terwijl de bedrijfskosten tot een minimum beperkt blijven.

 

Maaidorsers

Haal de maximale opbrengst binnen – oogst na oogst – met Massey Fergusons innovatieve en uiterst efficiënte oogsttechnologie.

Ware pioniers van maaidorsertechnologie, van het PowerFlow-maaibord tot het nieuwste op het gebied van de precisielandbouw, het Massey Ferguson programma beslaat nu maar liefst 19 modellen van 175 - 459 pk.

Met conventionele stroschudders, rotordorssystemen en hybride scheidingssystemen is er altijd een systeem beschikbaar dat past bij de gewassen en de oogstomstandigheden

 

Balenpersen

Oplossingen voor het persen van alle gewassen en voor alle toepassingen, van veehouderijen tot energieopwekking.

De conventionele en grootpakpersen van Massey Ferguson zijn ontwikkeld voor een lange levensduur en om een maximale hoeveelheid gewasmateriaal in elke baal te persen voor eenvoudiger transport, opslag en gebruik.

Met de nieuwste technieken zijn gebruikers in staat de oogstgegevens eenvoudig te bewaken en registreren om zo de bedrijfsvoering waar nodig aan te kunnen passen.

 

Hooibouw

Met de toevoeging van deze indrukwekkende reeks MF hooibouwmachines aan het huidige programma van tractoren, oogstmachines, en verreikers, is Massey Ferguson trots om nu een full-line programma aan machines te bieden inclusief zeer efficiënte maaiers, schudders, en harken van hoge kwaliteit.

Verreikers en voorladers

De voorladers van Massey Ferguson zijn geheel geïntegreerd in de tractor voor een maximale toepasbaarheid, terwijl de MF 9000-verreikers professionele laadoplossingen bieden waarbij bestuurderscomfort, prestaties en productiviteit in het middelpunt staan.