Impressum

Redacteur:
AGCO S.A.S., MF EME Sales & Marketing

Directeur en Redacteur:
Thierry Lhotte

 

Adres:
AGCO SAS
41 Avenue Blaise Pascal, B.P. 60307
60026 Beauvais Cedex, France
Phone: +33 3 44 11 33 33
Telefax: +33 3 44 11 39 17
EMail: info@masseyferguson.com

 

Postadres:
AGCO SAS
41 Avenue Blaise Pascal, B.P. 60307
60026 Beauvais Cedex, kantoor van France
Headquarter: 41 Avenue Blaise Pascal, 60000 Beauvais
Board of voorzitter van de Raad van Commissarissen: Thierry Lhotte, voorzitter van AGCO SAS
VAT-ID: FR 73 317 358 380

 

Juridische kennisgeving
Wij stellen uw bezoek aan deze website en uw interesse in onze producten op prijs.

 

Intellectuele eigendom
Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld, zijn alle handelsmerken, naamplaten, bedrijfslogo's en emblemen die op deze website worden gereproduceerd, beschermd door het merkenrecht voor AGCO. Tekst, afbeeldingen, geluid, animaties en video's en hun opstelling op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is daarom niet toegestaan om de website geheel of gedeeltelijk te downloaden, te reproduceren of te distribueren. Toegestaan is de technische reproductie voor het browsen en individuele reproducties voor privégebruik. Elk ander gebruik van de inhoud van deze website of de handelsmerken die door AGCO worden beschermd, vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van AGCO.

 

Disclaimer
Deze website is met de grootst mogelijke zorg aangemaakt. Toch kan AGCO de juistheid en nauwkeurigheid van de informatie niet garanderen. Eventuele wijzigingen zijn voorbehouden. Elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze website, wordt uitgesloten, tenzij deze zijn gebaseerd op opzet of grove nalatigheid van AGCO.

Indien deze website verwijst naar websites die door derden worden geëxploiteerd, neemt AGCO geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de gelinkte internetsites en is zij niet aansprakelijk voor eventuele schade die uit deze inhoud kan voortvloeien. Alle links zijn externe links en worden alleen aangeboden als gids voor bezoekers. We controleren de inhoud dus niet. Deze links zijn onderworpen aan de aansprakelijkheid van de betreffende aanbieder.