Nieuws

Kracht, comfort én rendement

De MF 7719 S NEXT EDITION geeft nóóit op

Massey Ferguson is verheugd de lancering aan te kondigen van zijn hoog gespecificeerde MF 7719 S ‘NEXT Edition’ tractor, na het succes van de 4 modellen die op Agritechnica 2019 werden gepresenteerd (MF 5711 S Dyna-4, MF 5713 S Dyna-4, MF 7720 S Dyna-VT and MF 7726 S Dyna-VT).

Het exclusieve NEXT Edition pakket is nu ook beschikbaar op een van de populairste modellen van Massey Ferguson, De MF 7719 S Dyna-VT die gekroond werd tot Machine of the Year 2019.

Massey Ferguson heeft de ‘NEXT Edition’ versies gecreëerd door elementen van de MF 7700 S Exclusive pakketten te combineren met verdere prestatie- en comfort verhogende eigenschappen, verpakt in een exclusieve en onderscheidende kleurstelling. Dit eenvoudige pakket biedt ongeëvenaarde prestaties en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding om de productiviteit voor gemengde akkerbouwers en loonwerkers te verhogen.

Het MF 7719 S Next Edition model

Motortype AGCO POWER 6.6 liter/ 6 cilinder SCR
Max Vermogen @1,950rpm 190pk
Max Vermogen met EPM @1,950rpm 220pk
Transmissie Dyna-VT CVT Transmissie

De 190pk, MF 7719 S NEXT Edition is uitgerust met een state-of-the-art Dyna- VT CVT transmissie.
Deze nieuwe tractoren zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van professionals in de landbouw, van gemengde landbouw tot akkerbouw- en loonwerkers, en maken gebruik van eenvoudige, betrouwbare technologie om de ultieme efficiëntie en lage bedrijfskosten te leveren.

Het zeer efficiënte NEXT Edition-model, met zijn indrukwekkende tractie en hefvermogen blinkt uit in het veld en op de weg, met een uitstekend brandstofverbruik, lange onderhoudsintervallen en lage onderhoudsvereisten die de bedrijfskosten verlagen.

De NEXT Edition-modellen breiden de bestaande modellen met een ‘exclusive’ pakket die volgende opties al bevatten verder uit: Closed-centre 110 liter/min. hydrauliek, vier elektronische regelventielen, mechanische cabinevering, Command Control armleuning met Multipad-hendel, cruise control en Clutch Effect. Ze worden ook geleverd met Quadlink voorasvering, automatische airconditioning, elektrisch instelbare en verwarmde spiegels en Datatronic 5 terminal voor het beheer van alle tractorfuncties en precisielandbouwfuncties.

Bovenop deze indrukwekkende specificaties zijn de NEXT Edition modellen uitgerust met nog meer automatisering en geavanceerde functies om het comfort, de bediening en de prestaties te verbeteren:

• Heavy duty geïntegreerde fronthef (IFLS), met een hefcapaciteit tot 4.000 kg en bediening bij de fronthef.
• SpeedSteer, die zorgt voor sneller en gemakkelijker manoeuvreren, door het verminderen van het aantal omwentelingen van het stuurwiel dat nodig is om bochten te maken.
• Auto-Guide ready, inclusief Datatronic 5 touch-screen terminal voor het beheer van de tractor- en precisielandbouwfuncties.
• 2,55m brede achterspatborden met verlengers
• Meedraaiende voorspatborden (afhankelijk van de bandenmaat)
• Nieuwe standaard bandenmaten waaronder 650/65R42 WF – 540/65R30 WA om de tractie te verbeteren en verdichting te voorkomen.
• Tot 16 LED-werklampen en wegverlichting.
• Verdere opties en apparatuur om het model van de NEXT Edition te personaliseren, alsook om te voldoen aan de specifieke behoeften van de markt/het land.

Meer weten over de NEXT EDITION modellen? Neem vrijblijvend contact op met uw dichtstbijzijnde dealer.