Technologische oplossingen
|

Fuse Technologies

AGCO-merken wereldwijd bieden de moderne precisielandbouwer doorslaggevende technologieën. Fuse Technologies is een geconsolideerde aanpak, die onze klanten gedurende de gehele teeltcyclus ondersteunt, van de bedrijfsplanning tot het zaaien, het toedienen van meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen, het oogsten en de opslag van het graan.

De strategie van Fuse Technologies is erop gericht klanten een doorslaggevend voordeel te bieden, waarmee zij hun landbouwbedrijf nog efficiënter kunnen besturen.

AgCommand™

Het AgCommand™-telemetriesysteem van AGCO is ideaal voor grotere bedrijven, loonwerkers en iedereen die te allen tijde een goed zicht op zijn machines wil houden. Wanneer u een behoefte heeft aan een consistente, bondige informatievoorziening over de staat van uw vloot, dan is AgCommand™ voor u de perfecte keuze.

AgCommand™ is een toonaangevende tool voor het verzamelen en verzenden van gegevens waarmee u de prestaties van uw voertuigpark kunt optimaliseren. Bewaak de posities, historische gegevens en de status en stel hierover rapporten op. Al deze gegevens zijn vervolgens oproepbaar op uw desktop computer, laptop of tablet.

Auto-Guide™

Auto-Guide™ 3000 is een van alle belangrijke functies voorzien, handsfree stuursysteem, dat een precisie kan bieden van minder dan een meter, decimeters of centimeters. Geleidingssystemen hebben in de praktijk aangetoond brandstofbesparingen van gemiddeld 12% te kunnen bieden, naast de besparingen op tijd die wordt gespendeerd aan bedrijfsmiddelen, tijdbesparingen in het veld en nog veel meer. De Auto-Guide™ 3000 TopDock-ontvanger wordt af fabriek standaard in gemonteerde staat geleverd met een nauwkeurigheid van minder dan een meter.

Upgrades worden uitgevoerd door een inklikmodule in de voet van de TopDock te steken. Een inertiële meeteenheid (IMU) verbetert de plaatsbepaling van de tractor tot een nauwkeurigheid van decimeters of centimeters. Wanneer een nauwkeurigheid van centimeters wordt vereist, kunt u een inklikbare radiomodule in de TopDock steken. Dit systeem kan eenvoudig op elk moment worden geüpgraded, hiervoor is geen ontgrendelingscode nodig.

ISOBUS

De meest moderne consoles zijn geheel ISOBUS-compatibel. Deze internationale standaard maakt een eind aan de wirwar van kabels doordat het een enkele monitor in staat stelt werktuigen te besturen en bewaken die zijn ontwikkeld conform dezelfde standaard.
Met ISOBUS 11783 kan het besturingssysteem van een werktuigenfabrikant worden weergegeven op het scherm van de console. Zo bespaart u tijd en geld en vervalt de noodzaak van extra monitors in de cabine.

De MF 2200-grootpakpersen en alle overige compatibel werktuigen kunnen via deze monitor worden bediend. Steek eenvoudig de kabel van het werktuig in de ISOBUS-aansluiting op de tractor en het systeem zal automatisch de bedrijfsmenu's van het werktuig uploaden en weergeven op het scherm.

Brochures

Lees meer over dit product door de betreffende brochure te downloaden uit de onderstaande lijst.

Dealer zoeken

Wilt u meer weten over dit product? Zoek uw dichtstbijzijnde dealer en neem nog vandaag contact op.

U kunt ook gebruik maken van onze Dealer locator om op dealernaam te zoeken.