Nieuws

Tractor of the Year nominatie voor de Massey Ferguson 3709 AL

 

Afgelopen mei introduceerde Massey Ferguson de MF3700 AL-serie. Een compacte tractor die in het modelgamma van Massey Ferguson tussen de MF3700 VSF en MF 4700-serie valt. Door de compacte bouw en een lager zwaartepunt heeft de MF3700 AL een hoge stabiliteit. Ondanks deze bouw worden er in deze tractor geen concessies gedaan aan luxe of beschikbare opties. Samen met de uitmuntende kracht en tractie maakt dit deze trekker uitermate geschikt voor moeilijk terrein, heuvels en hellingen.

De veelzijdige inzetbaarheid van de MF3700 AL wordt nog verder verbreed door de beschikbaarheid van twee cabines; de reguliere versie met vlakke vloer en de verlaagde “Low Profile” versie, die 12 centimeter minder hoog is dan de standaard cabine. Ook de grote keuze aan beschikbare bandenmaten en de af-fabriek leverbare fronthef dragen aan de brede inzetbaarheid bij.

Om die redenen is de MF3709 AL, met 95 pk sterke viercilinder motor, genomineerd voor de prestigieuze “Tractor of the Year” prijs in de categorie “Specialized”. Op de aankomende Agritechnica beurs worden de winnaars van de prestigieuze “Tractor of the Year” awards bekend gemaakt. Daarin maakt de MF3700 AL ook kans op de titel in de nieuwe “Sustainable” categorie, die in plaats komt van de “Design” categorie van vorige jaren.

De bekendmaking van de winnaars en uitreiking zal plaatvinden tijdens de Agritechnica beurs in Hannover op 10 november 2019.