Livestock

Veeteelt

Maximale inzetbaarheid voor de veehouderij.

Het tractorprogramma van Massey Ferguson biedt het perfecte werkpaard voor u; van toegankelijk op het kleinste erf tot zeer geavanceerd op de grootste percelen, daarnaast biedt MF efficiënte balenpersen om de oogst binnen te halen en een compleet laderprogramma dat met gemak de zwaarste materiaalverwerking aanpakt.

BALENPERSEN

Oplossingen voor het persen van alle gewassen en voor alle toepassingen, van veehouderijen tot energieopwekking.

De conventionele en grootpakpersen van Massey Ferguson zijn ontwikkeld voor een lange levensduur en om een maximale hoeveelheid gewasmateriaal in elke baal te persen voor eenvoudiger transport, opslag en gebruik.

Met de nieuwste technieken zijn gebruikers in staat de oogstgegevens eenvoudig te bewaken en registreren om zo de bedrijfsvoering waar nodig aan te kunnen passen.

HOOIBOUW

Met de toevoeging van deze indrukwekkende reeks MF hooibouwmachines aan het huidige programma van tractoren, oogstmachines, en verreikers, is Massey Ferguson trots om nu een full-line programma aan machines te bieden inclusief zeer efficiënte maaiers, schudders, en harken van hoge kwaliteit.

VERREIKERS EN VOORLADERS

De voorladers van Massey Ferguson zijn geheel geïntegreerd in de tractor voor een maximale toepasbaarheid, terwijl de MF 9000-verreikers professionele laadoplossingen bieden waarbij bestuurderscomfort, prestaties en productiviteit in het middelpunt staan.