Nieuws

Wij zoeken een Commerciële Productmanager Massey Ferguson!

Wat doen we?

Mechan Groep is de leukste en meest professionele agrarische werkgever van Nederland. Naast importeur van de gerenommeerde tractor merken Massey-Ferguson, Fendt en Valtra zijn we ook importeur van werktuig merken zoals Fella, Bogballe, Schliessing en speciaal tractoren van Holder. Ons motto ‘Equip to Grow’ verwijst niet alleen naar groei van het gewas, maar juist ook die van kennis, groei van onze medewerkers ons bedrijf en onze dealers.

Wie zijn we?

Werken bij Mechan Groep draait in de eerste plaats om werken met mensen. En bij Mechan Groep vind je mensen die het beste presteren in een uitdagende werkomgeving, waar plezier en collegialiteit hand in hand gaan. De platte structuur en open communicatie garanderen dat elke medewerker kansen krijgt. Niet alleen om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, maar ook om te groeien. Het sleutelwoord daarbij is pro-activiteit; jij mag en moet met initiatieven komen! In ruil voor je inzet kun je rekenen op een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Beleef Massey Ferguson

Met een solide basis van meer dan 160 jaar innovatie en ervaring is Massey Ferguson een van 's werelds meest vooraanstaande tractormerken en een grote naam op de wereldwijde markt van oogstmachines. Massey Ferguson levert een volledig programma tractoren van 19 – 405pk, maaidorsers, balenpersen, verreikers, machines voor de groenvoederwinning en GPS technologie t.b.v. precisie landbouw.

Wat ga jij doen?

Voor Massey Ferguson (MF) zijn wij op zoek naar een commerciële Productmanager. In je rol als commerciële Productmanager ben je verantwoordelijk voor de markt-, product-, inkoop- en verkoopgegevens. Je geeft commerciële producttrainingen en begeleidt marketing- en promotie events ter ondersteuning van het commerciële beleid en de realisatie van de doelstellingen van MF.

Je rapporteert aan de MF directeur en bent ondersteunend aan de Dealer Accountmanager bij verkoopactiviteiten. Dat betekent in gezamenlijk overleg mee naar dealers en waar nodig zelfstandige verkoopondersteuning aan dealers. Verder ben je het eerste aanspreekpunt als het gaat om technische productondersteuning. Je kunt dealers en dealer accountmanagers voorzien van de laatste ontwikkelingen binnen MF waarvoor je in direct contact staat met de MF organisatie en fabriek in o.a. Frankrijk. Je bent liaison tussen beide partijen. Je informeert, registreert en communiceert met de fabrikant en dealers, dit is zowel pro- als reactief. Je vind het leuk om in dynamische omgeving te werken en zoekt de samenwerking op met je collega’s om tot de juiste oplossingen te komen. Je werkt vnl. vanuit ons hoofdkantoor in Achterveld.

Wie ben jij?

  • Een enthousiaste proactieve commerciële productman/vrouw die als teamspeler plezier heeft in het verlenen van resultaatgerichte MF verkoop- en productondersteuning
  • Je hebt een technische en/of commerciële opleiding (HBO/landbouw)
  • Je hebt ervaring als commerciële Productmanager en affiniteit/ervaring in de agrarische sector
  • Je bent servicegericht, stelt de klant centraal en kunt ook zelfstandig een verkoopproces begeleiden
  • Je bent leergierig, analytisch, communicatief en dienstverlenend
  • Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels

Meer weten?

We komen graag in contact met je. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:
Bel of stuur een Whats-app voor meer informatie aan Wim Hengeveld, directeur Massey Ferguson (+31 6 514 249 20). Of mail aan Dymphe Beek, HR Manager: d.beek@mechangroep.nl

Wil je meer over Mechan Groep weten, kijk dan op www.mechangroep.nl
Wil je meer over Massey Ferguson weten, kijk dan op www.masseyferguson.nl